Flagglinans förskola ligger på Knäppingsborgsgatan 53 i centrala Norrköping. Flagglinan ligger integrerad i ett bostadsområde och har två gårdar anslutna till avdelningarna.
Syftet med denna blogg är att öka vårdnadshavares möjlighet till delaktighet i förskolans verksamhet och skapa ännu en informationskanal från förskola till dig som vårdnadshavare.

onsdag 29 juni 2016

Ursäkta röran

Hej alla föräldrar, vi ber om ursäkt för att det just nu är stökigt och rörigt i våra lokaler på Flagglinan.
Det har målats och gjorts fint och sakta men säkert så blir allt klart och det kommer att bli riktigt bra när allt är klart.
Barnen har inte varit i röran men bytt avdelningar lite efter vart målning har skett, de flesta verkar tycka att det är roligt att byta runt lite men självklart så finns det någon/några som är lite extra bekymrade.
Vi har många personal runt omkring barnen av denna orsak och vi hoppas att ni har överseende med detta kortvariga bekymmer som kommer att mynna ut i något riktigt bra. Då allt är klart så kommer de yngre barnen att vara på nordväst eller sydväst och de äldre på Nordanvind eller Sunnanvind.
Ni har fått ut ett informationsblad kring detta.
Nästa vecka så är det nordanvind och nordväst som ska göras i ordning och då ska de barn som är på förskolan vara på Sunnanvind och sydväst.

Vi kommer att bjuda in er alla föräldrar i början på hösten, återkommer om det.
Ha en skön sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar