Flagglinans förskola ligger på Knäppingsborgsgatan 53 i centrala Norrköping. Flagglinan ligger integrerad i ett bostadsområde och har två gårdar anslutna till avdelningarna.
Syftet med denna blogg är att öka vårdnadshavares möjlighet till delaktighet i förskolans verksamhet och skapa ännu en informationskanal från förskola till dig som vårdnadshavare.

måndag 26 juni 2017

Hösten på Flagglinan

Hej.

Här kommer lite information kring personalsituationen hösten 2017 på förskolan.

De allra minsta barnen skall vara på Nordanvind, tillsammans med Wanya , Anna och Veronica.
Här kommer även en ny pedagog börja som heter Sofia.

På Sunnanvind går de barnen som är lite äldre och Dowa, Frida och Cassandra tar hand om de barnen.

Man kommer fortsättningsvis att arbeta mycket tillsammans som ett stor arbetslag och hjälpa, stötta varandra när det behövs. 

Våra utbildningsresurser, Methilda och Sara kommer att finnas här också.

Hos de äldsta barnen på Nordväst så kommer Jolanta och Mervat arbeta kvar medans Chmouni flyttar över till Sydväst. Vi hälsar Annci välkommen till Nordväst, hon kommer närmast från Strandgårdens förskola. På Nordväst så kommer även Isabelle arbeta två dagar i veckan, hon läser sin sista termin till förskollärare och kommer att blanda jobb med studier denna termin för att börja på fulltid i januari 2018.

På sydväst går de äldsta barnen också, här arbetar Marie  och Jenny kvar, Matilda slutar och det blir då Chmouni som fortsätter då istället här. Här finns även Latinka som har en nystartsanställning hos oss.

Ha en fin sommar önskar Lisa 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar