Flagglinans förskola ligger på Knäppingsborgsgatan 53 i centrala Norrköping. Flagglinan ligger integrerad i ett bostadsområde och har två gårdar anslutna till avdelningarna.
Syftet med denna blogg är att öka vårdnadshavares möjlighet till delaktighet i förskolans verksamhet och skapa ännu en informationskanal från förskola till dig som vårdnadshavare.

fredag 16 november 2018

Veckans aktiviteter

Denna vecka hade vi drop in med skapande av lyktor till Barnkonventionens dag som är nu på söndag. Många föräldrar kom och pysslade ihop med sina barn. 
Vi på förskolan dukade upp bord i korridoren för skapande och fikabord inne på avdelningen Humlan.

På tisdagen fick de barnen som inte gjort lyktor med sina föräldrar under drop in göra egna ihop med pedagogerna. De delades i 2 grupper där några gjorde lyktor och de andra fick leka ute. 

På onsdagen besökte vi en ny park som heter Mjölnarenparken. Barnen tyckte det var jätte spännande. 
Innan lunch fick barnen smaka på Granatäpple, vilket var jätte gott. Efter lunch delades barnen in i olika grupper där de fick leka med Lego, Play-Doo och rita i ateljén. 

På torsdagen hade vi lekgrupper igen där barnen fick måla i ateljén, bygga pussel/lego och leka i dockvrån. Barnen fick även skapa egna monster av papper i olika former. De fick även denna dag smaka på en ny frukt, nämligen plommon.

Trevlig helg önskar vi er alla. ☀️😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar